Dining with the Stars!

Een maand lang dineren op het allerhoogste niveau bij de Michelinsterren-restaurants in België!
3-gangenmenu voor € 59 p.p. inclusief aperitief en amuses:


APERITIEF

Head bartender Yuni Herremans stelt graag zijn twee signature apero-cocktails voor
die begeleid zullen worden door fijne amuses van Chef Vadim Vesters en zijn team.

Qui Rit
St. Germain vlierbloesemlikeur, citroengras, gember, passievrucht, limoen

of

Tournevis
Grey Goose vodka, sinaasappelsap, vijg, kaneel, citroen

 

AMUSES

Kort gebakken coquille, gerookte geitenkaas uit de kempen,
crème van rode biet en bieslook dressing.

Kroketje van Iberico ham met gazpacho schuim

VOORGERECHT

Tartaar van Saku Tonijn
zoetzuur van daikon, kruidenslaatje
en afgewerkt met ponzu vinaigrette en soy-mayo.

HOOFDGERECHT

Gebrande dorade royal
Vork geplette Nicola aardappel met extra vierge olijfolie en frisse groene kruiden.
Verse ricotta met zachte sambal en afgewerkt met een beurre blanc
met gepekelde citroen en piment d’espelette.

of 

Picanha van kalf
Zacht gegaarde Belgische picanha met een fris tomatenslaatje,
in ossewit gebakken verse frietjes, en huisgemaakte savora mayonaise
Keuze uit Choronsaus of chimichurri boter.
Onze picanha wordt bij voorkeur rosé gebakken geserveerd.

DESSERT

Citrus-mandarijn delight
Zalig fris citrus dessert met citroen-yuzu crème,
cookie crumble, mandarijnsorbet, krokante meringue en zachte muntolie.


 

Download het volledige DINING WITH THE STARS MENU

 


 

  • Wanneer? 01-30 september 2024
  • Prijs: 59,00 p.p.
  • Locatie: Gentplaats 1, 2000 Antwerpen
  • Parkeertip: P-Steendok (jullie genieten van een speciale parkeerdeal bij reservatie)
  • Reservaties uitsluitend via www.diningwiththestars.be

 


Gault Millau

Gastvrijheid is bij ons in grote letters geschreven en we zijn er maar wat trots op dat Gault Millau ons daarvoor met 13/20 beloonde.


 

Dining with the Stars is powered by Diningcityand liquified by our partners Grey Goose  St Germain